AVG – Almen voksenpædagogisk grundkursus (online)

Undervisningen foregår som fjernundervisning og afsluttes med et bevis, der giver dig adgang til at søge job i aftenskolerne/folkeoplysningen, samt adgangsgivende til deltagelse i førstehjælpsinstruktøruddannelse og ved tilmelding til kørelærernes forprøve, der dog har et ekstra krav om en supplerende eksamen som selvstuderende på UC-Syd, som du selv skal tilmelde dig og koster 5.100 kr.

Undervisningen

Undervisningen foregår som fjernundervisning og afsluttes med et bevis, der giver dig adgang til at søge job i aftenskolerne/folkeoplysningen, samt adgangsgivende til deltagelse i førstehjælpsinstruktøruddannelse og ved tilmelding til kørelærernes forprøve.

  • Underviser- og kursistroller og forventninger
  •  Indlæringsstrategier og undervisning
  • Motivation og erfaringsinddragelse
  • Perception, kommunikation og benyttelse af alle sanser
  • Lektionsplanlægning med målsætning og evalueringsteknikker
  • Undervisningsmetoder
  • Hjælpemidler, teknik og undervisningsprincipper
  • Evaluering og info om Folkeoplysningslovens baggrund og muligheder
  • Ansættelsesvilkår og løn
  • Skriftlig og praktisk afsluttende opgave efter faglig indsigt og interesse

Kurset er på 120 timer og forventes at kunne gennemføres med en opgave om ugen i 9-10 uger, evt. suppleret med praktik. Kurset afsluttes med en praktisk prøve.

Undervisningen foregår via computer, og har løbende tilgang.

Blandt de nuværende kursister er der mange, der gennemfører kurset for at kunne starte på en uddannelse som førstehjælpsinstruktører eller som kørelærer. Derudover har vi deltagere, del der kommer fra foreningslivet samt det private erhvervsliv.

Udtalelser fra deltagere

Lene Jensen:
Jeg synes virkeligt jeg har lært en masse i dit kursus, som jeg ikke lærte ved blot at læse bogen igennem første gang. Du har lavet nogle smaddergode opgaver, som jeg har skulle tænke mig rigtigt godt over, og de har også fået mig til at se undervisningsgerningen som noget rigtigt sjovt og tilfredsstillende, hvor jeg før måske bare tænkte at ikke rigtigt betød så meget hvordan man serverede det (Jeg er jo vant til foredrag).

Bryan Schønecker:
Det har kort sagt været et fedt kursus, så mange tak igen for det 🙂 

Mads Johansen:
Jeg har fået en langt større forståelse for hvordan man bliver en dygtig underviser. Særligt har jeg meget fokus på perception, og hvordan jeg ikke nødvendigvis skal pludre løs i flere timer, men formulere mig kort og præcist og dermed også uden unødvendige informationer.

Tilmelding

Prisen er 15.500 kr. – inkl. moms.
Kurset er åbent for alle med lyst og behov for at blive voksenunderviser.

Har du spørgsmål eller vil du tilmelde dig, kan du ringe eller skrive til os på 43 62 13 80 eller send en mail til vvc@vvc.dk

Er du i tvivl om noget, så bliv ringet op hurtigst muligt: