Omfattende erfaring skaber uvurderlige resultater

Jobcentrene som tæt samarbejdspartner i 30 år

Nogle af vores vigtigste samarbejdspartnere er flere af landets kommunale jobcentre. Her strækker samarbejdet sig i mange tilfælde næsten 30 år tilbage. Vi har derfor en indgående viden og respekt for den lovgivning som kommuner og jobcentre arbejder og virker under. Vi ved også at det skaber arbejdsvilkår hvor fokus på målgrupper og lovgivning hurtigt kan vende op og ned på planer og indsatser. VVC er derfor også en organisation med en høj grad af omstillingsvilje og –evne. Vi er altid klar til at skræddersy forløb og pakketilbud så det matcher krav, ønsker og mål hos hver enkelt team og jobcenter, der søger bud på løsninger.

Vores undervisere skaber rammer med ro og tryghed

Alle vores medarbejdere – ledelse, lærere, kontorpersonale og konsulenter – udgår fra social rummelighed og altid at møde vores kursister i øjenhøjde. Disse værdier og metoder opbygger tryghed og ro hos vores kursister, og er en af de væsentligste grunde til at vi kan hjælpe den enkelte videre fra A til B.  

Flere af vores ansatte har selv været igennem det offentlige ledighedssystem, og for dem falder det naturligt at møde de kursister i øjenhøjde, som har brug for hjælp til at klare sig bedre som ledig, og at komme i job igen. 

Kontakt os

Email

vvc@vvc.dk

Telefon

43 62 13 80

Adresse

Kanaltorvet 1, 1. tv.
2620 Albertslund

Følg os på sociale medier